Projekt

Träningsläger med Glada Hudik-teatern i Portugal

Häng med på årets roligaste träningsvecka!

Träningsläger med Glada Hudik-teatern i Portugal

För femte året i rad arrangerar Glada Hudik-teatern, i samarbete med Springtime, ett teater och träningsläger i Monte Gordo -  Portugal. Det blir en vecka fylld av teater, dans, musik och massor av roliga träningsaktiviteter. Under veckan sätter vi upp en gemensam show på den anrika amfiteatern i Castro Marim.

 

NÄR: 28 september - 5 oktober 2019

MÅLGRUPP: Du som har en utvecklingsstördning med rätt till daglig verksamhet enligt LSS och som har ett stort intresse för eller i någon form ägnar dig åt teater, dans och/eller sång.

Obs! Bokningen öppnar i januari!

 

LEDSAGARE: Vi vill att alla deltagare har en ledsagare med sig, även om du kanske är van att klara dig själv. Det är en trygghet för dig och för oss som arrangörer. 

Sol, bad och en härlig hälsovecka för vänner och anhöriga!

På den här veckan är alla välkomna! Medan Glada Hudik-teatern tar hand om lägerdeltagarna erbjuder Springtime ett gediget program för alla medresenärer.

Välj på pass inom löpning, stavgång, dans, yoga eller olika former av fyspass. Vi förstår att du som är med kanske är nybörjare eller kanske bara har tränat lite grann och vi anpassar därför nivån så att alla kan vara med. Meningen är att du ska få lära dig mer om träning och hälsa och på så sätt kunna fortsätta träna på egen hand hemma och också kanske påverka din omgivning till ett sundare liv. Vi kommer också att lägga stor vikt på kosten och med på resan finns kostexperter som föreläser och hjälper dig med tips och råd som du sedan kan ta med dig hem.

Givetvis finns det mycket mer att göra än att träna. Det är skönt att också bara njuta av solen, stranden, maten och själva ledigheten. Det finns många härliga naturområden, mycket bra restauranger (om man inte vill äta på hotellet varje dag) många bra golfbanor och en fantastisk strand som lämpar sig för långa promenader. 

 

 

 

 

 


Projekt


Friskvårdsprojektet - Glada Hudik

Läs mer

Barn föds inte med fördomar

Läs mer
Menu